BLOGGER TEMPLATES »

maanantai 10. toukokuuta 2010

Peura

Autokoulu on kyllä hyvä ja yleissivistävä koulu, suosittelen lämpimästi kaikille! Siellä oppii kaikenlaisia asiota, eikä tarvitse kuin pitää silmät auki ja ne asiat siirtyvät autokoulun teoriatuntihuoneesta liikenteeseen ja aina kouluruokalaan asti.

"Kuuluu vaan tuf...ja pyyhkijät päälle" Aika osuvaa. Näin siis autokoulun teoriatunnilla kuvailtiin, miten käy peuralle kun rekka ajaa yli. Tämä tilanne kun siirretään ruokalaan ollaan tilanteessa, jossa exEKM seisoo tarjotin kädessä pöydän vieressä ja Groom ja indeed huristelee hirmuisaa vauhtia kohti. Sen jätkän ilme olisi pitänyt kyllä ikuistaa, olisi saatu hyvää materiaalia ensi vuoden abishowhun.

Kolari- ja onnettomuustilanteistahan (myös läheltäpiti-tilanteista) tulee laatia raportti. Raportti tulee tässä:

Minä, Groom, ja ystäväni indeed (+läjä muita kavereita) veimme kamamme pöytään ja vasta tämän jälkeen menimme hakemaan ruokaa. exEKM onnistui nopeiden kädenliikkeiden ansioista lappamaan ruokansa lautaselle, ennen kuin pääsimme tiskille asti. Pahaa avistamatta hän kuitenkin suuntasi perimmäiseen pöytään. Siihen samaiseen pöytään, johon me olimme kamamme vieneet. Otettuamme ruokaa asensimme navigaattorin määränpääksi perimmäisen pöydän. Päästyämme näköetäisyydelle, jouduimme iskemään rekkamme jarrut pohjaan. Edessämme oli exEKM, kasvoillaan ilme *peura ajovaloissa*. exEKM oli silminnähden järkyttynyt huomatessaan lähestyvän rekan, jota minä indeedin kanssa ohjasin. Pakokauhu valtasi exEKM:n ja epätoivoisesti hän yritti etsiä pakokeinoa, jotain mikä pelastaisi hänet törmäykseltä rekan kanssa. Hänellä ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoja. exEKM lamaantui paikoilleen ja luuli viimeisten hetkiensä koittaneen. Eläinrakkaina ihmisinä me kuitenkin säästimme tämän surkean peuran yliajolta ja kaarsimme varatuille paikoillemme.

Oli ihan hauska seurata sen jätkän reaktiota, kun se tajusi, että ne oli meidän kamat, mitkä siinä pöydässä oli ja että se joutuisi istumaan meidän viereen. Siinä me sitten istuttiin nätisti rivissä mutustamassa porkkanaraastetta, minä, indeed ja exEKM, ehkä koomisin kolmikko ikinä! Kaikin puolin epänormaali tilanne. Meidän pöydässä oli muutenkin aika tiivis tunnelma. Tänään kaikilla oli vaan hirveä tarve päästä istumaan juuri siihen pöytään. Koko muu ruokala loistikin tyhjyyttään ja meidän pöydässä kuului vähän väliä huudot "Tiivistäkääää!" Indeedkin onnistui syömään ennätysajassa! Mäkin oon selvästi mennyt eteenpäin, vielä kuukausi sitten mä en olisi pystynyt syömään exEKM:n vieressä. Kuukausi sitten mä olisin huristellut lujaa jonnekin horisonttiin ja peura olisi katsellut naama rutussa vierestä.


Groom

0 kommenttia: