BLOGGER TEMPLATES »

tiistai 18. toukokuuta 2010

Koulun uudistunut julkisivu

Mä niin odotan sitä kaunista päivää, kun rehtori pitää kuulutuksen "Seuraavia henkilöitä pyydetään saapumaan välittömästi rehtorinhuoneen eteen kuulusteluihin, koskien riisutumista koulun etupihalla..."

Jepa jee...meijän koulun jätkät on tosiaan ottanut uudeksi tavaksi auringon ottamisen koulun etupihalla, en valita! Tähän mennessä on tullut nähtyä mm. Ykkösmaisema ilman paitaa (indeed hometui tunnilla silloin ja oli ihan pakko laittaa kiusalla viesti ja katsoa, pölähtäisikö tämä maisemabongari jollain tekosyyllä sinne pihalle...), indeedin tuoksumaisema ilman paitaa ja yksi jätkä viime viikolla kaikkien järkytykseksi päätti vaihtaa housut shortseihin siinä keskellä pihaa...

Viime vuonna samoihin aikoihin kutsuttii porukkaa rehtorin kuulusteluihin koskien tupakointia koulun edessä. Meidän koulun kanssa samassa rakennuksessa on uimahalli ja muuta sälää (mm. kuntosali, joka tänään kaikkien iloksi syttyi palamaan kesken matikan tunnin!) ja vesijumppaan vaeltavat mummelithan tunnetusti tykkäävät valittaa kaikesta. Viime vuonna mummelit valittivat tupakoinnista. Veikkaanpa, että mummeleita ei pahemmin haittaa, että nämä lihaksilla vuoratut nuorukaiset paistattelevat päivää koulun edessä ja muodostavat melko mukavan näköisen vastaanottokomitean pääovien eteen. Sydänvikaiset papparaiset sen sijaan saattavat potkaista tyhjää hakiessaan omaa mummeliaan vesijumpasta. Mummelia, joka ei ikinä päässyt altaaseen asti vaan, lamaantui paikoilleen katselemaan koulun lihaksikkailla nuorukaisilla koristeltua julkisivua.

Kaikki on hyvin niin kauan kun exEKM pitää vaatteet päällä. Tosielämässä sillä onkin pystyt vaatteet päällä, mutta tossa viikon vaiheessa mun alitajunta tai joku päätti näyttää mulle unia exEKM:stä...rannalla...ilman paitaa....ällöruskettuneena! 


Groom

0 kommenttia: