BLOGGER TEMPLATES »

tiistai 2. maaliskuuta 2010

I'm just watching...

Tänne on tullut kirjoiteltua vähän sitä sun tätä ja usein vielä enemmän tai vähemmän sekavassa mielentilassa. Tän blogin nimi on kuitenkin "prostalkers" joten eiköhän nyt ole korkea aika heittää kehiin eka juttu, mikä kertoo mistä toi nimi oikeen tulee! Me siis maisemoidaan kaiket päivät koulussa ja mulle yks jätkä on enemmän kuin maisema....siitä onkin tullut avauduttua tännekin useampaan otteeseen. Tässä nyt muutamia huomioita siitä jätkästä. Nää on aika satunnaisessa järjestyksessä, koska mulla menee pasmat sekasin pelkästään näiden asioiden ajattelemisesta!

Oooolsprait! Tästä lähtee!

1. Heiluu aina ja joka paikassa. Seisoskelee usein kaveriporukassa ja jalat pysyvät paikoillaan, mutta yläkroppaa heiluu koko ajan vasemmalta oikealle, välillä myös kierteistä liikettä. Mukava katella :) Heiluu myös istuessaan.

2. Pyörittelee päätä, ei kohdista katsetta selkeästi minnekään, pyörittelee vaan. Tätä en oikeen ymmärrä, mutta ihan hauskaa seurattavaa tääkin :D Kattelee pääsääntöisesti kattoa, mutta joskus heiluttelee päätä vähän alemmilla leveleillä ja saattaa vahingossa jopa eksyä katsekontaktiin.

3. Käy usein kahteen kertaan syömässä, ensin välkällä ja uudestaan kun on ruokailu. Ei ikinä ohittele ruokajonossa, vaan jonottaa kiltisti.

4. Ei ikinä kulje portaita, käyttää aina hissiä (koulussa 2 kerrosta).

5. On aina enemmän tai vähemmän kujalla. Kaveritkin saa usein huutaa moneen kertaan nimeltä, ennen kuin reagoi mitenkään. Muutenkin tuntuu, että ei ole kauhen perillä mitä ympärillä tapahtuu. Mielettömän söpö, suloinen ja vilpitön ollessaan kujalla.

6. Kävelee rinta edellä, tai no, rintalihakset...Kävelee kuitenkin miehekkäästi.

7. Kävelee jäykästi ja hitaasti. Liikkuminen on tosiaan aika jäykkää ja näyttää usein siltä, että ontuis...

8. Viettää välkät ruokalassa.

9. Ei ole ikinä yksin.

10. Käyttää kivoja vaatteita. Tän jätkän päällä oikeestaan mikä vaan näyttää hyvältä. Viime aikoina selvästi lisännyt kauluspaitojen käyttöä (T-paitamalli...mun mieleen ;D). Käyttää myös aiempaa useammin T-paitoja + sellasta kivaa pitkähihasta, mikä korostaa mukavasti selkää...muutamaan kertaan on tullut tiputettua silmät siihen paitaan :P Käyttää myös kivoja huppareita ja takki...huh huh mitkä hartiat! Housuissa ei oikeestaan valittamista. Aika usein vaaleet farkut, mistä en tykänny aluksi yhtään...nyt ne kuitenkin istuu jo hyvin ja näyttää kans hyvältä (sen vanhat vaaleet farkut oli kuitenkin paremmat). Näiden farkkujen lisäksi myös yhet siniset housut, mitkä on muuten ihan jees, mutta istuu perseestä huonosti ja sinisten housujen tapaset ruskeat housut, mitkä istuu perseestä sinisiä paremmin. Kerran tullut harmaat verkkarit jalassa kouluun (koeviikko) mutta tajusi onneksi, että ei hyvä idea.

11. Taipumusta myöhästelyyn. Varsinkin aamutunneilta tuppaa myöhästelemään. Ei kuitenkaan pahemmin lintsaile ja on muutenkin hyvä koulussa.

12. Olemukseltaan rento ja rauhallinen, ei tunnu olevan ikinä kiire minnekään.

13. Kivoja ilmeitä, niitä en kommentoi enempää ;)

14. Siniset silmät, säihkyvän siniset silmät, ne pysäyttää ja pistää pasmat sekasin!

15. Myös selkä, haba ja hartiat pistää pasmat sekasin...tää jätkä on vuorattu lihaksilla!

16. Kiva ääni, mukavan miehekäs. Ei kuitenkaa puhu paljoa...

17. Kurssivalinnoista päätellen on ollut paikalla, kun älykkyyttä on jaettu. Ei selvästikään kuulu osastoon "Palikka matikka on haastavaa". Lukee myös yhtä sun toista ainetta pitkänä...

18. Peruspitkä, ei liian pitkä, mutta ei lyhytkään, sopiva! Mua arviolta kahen rappusen verran pidempi...

19. Kirjoittaa aivan mielettömän söpösti! Laittaa ihanasti ylimääräisiä kirjaimia ja käyttää hymiöitä :D Myös käsiala on siistiä.

20. Ei tupakoi ja käyttää reppua. (jotenkin tuntui, että nää molemmat asiat on mainitsemisen arvoisia, mutta ei kuitenkaan ansaitse omaa kohtaa, koska sitten tää lista olis menny yli kahenkympin ja olisin jatkanut tätä aamuun asti... :D ) Repusta vielä pakko mainita...Seisoo usein reppu selässä ja pitää kiinni repun kahvoista tai naruista "Kattokaa mun mahtavia hartioita, habaa ja rintalihaksia" -tyylisesti...ja mehän kiltisti katsotaan!


...Nyt vois jatkaa enkun lukemista! Tosin epäilen, että siitä ei taida tulla enää mitään kun tää lista vaan pyörii päässä :D Muutenkin väsyttää ja vähän pelottaa, että huomisessa sanakokeessa sanojen tilalle ilmestyy sanojen sijasta jatkoa tähän listaan...Tähän listaan palataan vielä!


Indeed - Haaste on heitetty!


Groom

0 kommenttia: