BLOGGER TEMPLATES »

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Kävelytyylit tarkkailussa!

Tänään oli siis teemana kävelytyylit! Jätkien kävelytyylit. Kävelytyylihän kertoo ihmisestä aika paljon ja meijän koulusta löytyy tyylejä joka lähtöön. Tää oli jotenkin huono päivä kävelytyylien tarkkailuun. Kaikki liikkuivat tosi vähän ja oikeastaan ainoa tilaisuus tarkkailla oli ruokailussa ja silloin oli taas paljon porukkaa edessä...Maybe tomorrow is a better day. Tässä kuitenkin nyt tämän päivän huomiota:

Tyyli 1: Rintalihakset edellä

Tämän tyylin edustajat ovat selvästi ylpeitä treenatusta yläkropastaan. Rintalihakset tulevat selvästi ensimmäisenä, hyvä ryhti on tyylille ominaista. Hartiat aavistuksen verran normaalia taaempana, alaspäin painettuina, jotta rintalihakset korostuvat. Selkä on jäykkänä, mikä luo jäykän, mutta samalla ryhdikkään vaikutelman.

Tyyli 2: Hyppivä askellus

"Ponnistaa takajaloillan...eikun varpaillaan" oli eka kommentin tämän tyylin edustajasta. Tälle tyylille ominaista on tosiaan varpailla ponnistaminen, mikä luo hyppivän kuvan. Kädet pysyvät suht paikoillaan, liike lähtee varpaista, varpaat osoittavat eteenpäin. Tämän tyylin edustajilla perse ja ylökroppa eivät heilu. Mikään osa ei varpaiden lisäksi tee mitään ylimääräistä.

Tyyli 3: Kassit edellä

Tämän tyylin edustajat kävelevät erittäin selvästi housun vetoketju edellä. Varpaat osoittavat ulospäin. Perse heiluu aavistuksen verran enemmän kuin tyyli 2:n edustajilla. Tyylille ominaista on myös lievä takanoja, hartiat tulevat viimeisenä. Yläkroppa on melko liikkumaton. Tyylin edustajat eivät ilmeisesti ole sisäistäneet polven olemassaoloa ja toimintaa, sillä polven käyttö kävellessä on vähäistä, lähes olematonta.


Tässä nyt pika-analyysi tämän päivän pohjalta. Näitäkin päivitellään vielä. Tilanne vaatii lisätarkkailua!


Groom

0 kommenttia: