BLOGGER TEMPLATES »

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Sakkolihaa metsästän, tahdon saada suuren

"Mitä sit jos perjantaina oon radalla taas
Vaikka lauantain huudan rahalla saa
Lupaan sunnuntain naama vakavana
Tää ei toistu enää koskaan, toistu enää
Just joo..."

Joo radalla ollaan jälleen. Ainakin ollaan nyt toista päivää saatu kuulla meidän eilisestä hypäristä yhdeltä kaverilta: "Joo nää vaan koko ajan vilkuili mun selän taakse ja katteli sitä yht tyyppii ja sit vaan supisupisupi...sill on hyvä haba ja se tekee jotain kielitehtävii..." No okei, noinhan se juuri menikin. Mutku mutku...se tuli istumaan suoraan mun näköpiiriin ja ekaks vaan vilkasin sitä nopeesti, että siinähän on ihan mukavan näköinen kaveri. Vähän ajan päästä mä eksyin taas kattelemaan sitä ja pakko myöntää, että olihan se ihan hyvässä kunnossa. Vertailukohdetta mulla ei ollut, mutta näytti sillä olevan ihan mukavan leveät hartiat ja pituuttakin näyttäisi silmämääräisesti löytyvän ihan mukavasti. Ainoa ongelma vain oli, ettei mulla ollut mitään hajua kuka tämä kaappikaveri oikein oli. Abi se ei ollut, siitä olin varma, joten se oli 100varmasti sakkolihaa. Päätin unohtaa koko jätkän. Hetken päästä mä löysin itseni kuitenkin taas kattelemasta sitä. Mitä jos se on kakkonen eli vain vuotta nuorempi...ei älä edes ajattele! Mun oli pakko sanoa siitä indeedille...ja niin meitä oli kaksi tuijottamassa sakkolihaa virneet naamalla. 

Eipä mennyt kovinkaan kauaa, että tämä sakkopoika tajusi meidän vilkuilevan sitä. Vaikka me alettiinkin kallistua sille kannalle, että se on ykkönen (eli 2 vuotta nuorempi!), piti asiaan kuitenkin saada varmuus. Puhuttiin siinä samalla hypärillä sitten elokuvasta nimeltä "PS. I love you" ja siitä, miten siinä esiintyneitä "suoraan asiaan-iskurepliikkejä" voisi nyt testata: "Ootsä sinkku? Ootsä homo? Käytsä töissä?" ja jos näihin kaikkiin vastasi myöntävästi testattaisiin pojan suutelutaidot. Me vähän sovellettiin ideaa ja laitettiin kaveri asialle. Meidän yksi kaveri tosiaan meni kysymään sakkopojalta ikää. Kiltisti poika kertoi olevansa ysinelonen ja ykkösellä. Ehkä pieni pettymys, pienempi paha, jos olisi ollut kakkonen. 

Tänään kaveri sitten jatkoi sakkopojan tenttaamista. Sakkopoika kertoi kiltisi olevansa sinkku (Herätys kaikki ysineloset! Miten tällainen tapaus voi kulkea vapaana?!?!), mutta nimeen tämä kaveri ei suostunut paljastamaan. Sanoi vain, että kato facebookista. Anteeksi miten helvetissä se onnistuu, jos ei nimeä tiedä!? No helposti, kun on meistä kyse. Indeed tekstasi entiselle vanhojen parilleen ja hetken päästä kyseinen poika olikin jo meidän pöydässä kertomassa tietojaan sakkopojasta.

Jep jep, jos vaan kuittaan kaiken sillä, että meitä väsyttää? Saantinpa ainakin kohtuu helposti selvitettyä tuntemattomasta jätkästä ikä, parisuhdetilanne, nimi ja facebook kertoi vielä harrastuksenkin. Baarissahan tällainen olisi ihan normaalia, koulussa taas mennään lievästi epänormaalin puolelle... Mutta sitähän me ollaan, epänormaaleja ja nykyään myös ilmeisesti pedofiilejä, kun kattellaan 2 vuotta nuorempaa! Se on niin sakkolihaa! Mutta miten hyvää lihaa! 100 prosenttisesti täysliha(st)a. Mitä sitten vaikka olisikin vähän raakaa. Sitä paitsi, sushikin on raahaa lihaa! Eiks tää oo vähän sama asia? Sushia en ole maistanut, enkä raakaa lihaa muutenkaan...pitäisikö nyt kokeilla...? No ehkei kuitenkaan...


Groom

0 kommenttia: