BLOGGER TEMPLATES »

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Turkki päällä kesälläkin

Sillä eihän tiikeri raidoistaan pääse.
 
Vaikka eka lomaviikko menikin vähän ohi ja tälle tokalle viikolle ei ole vielä paljoa suunnitelmia, niin oon mä stalkattavaa löytänyt. Ihan kotoa jopa, eikä tarvinnut edes poistua asunnosta. Musta on nimittäin vahvasti tulossa kerrostalokyylä. Tai sitten mun stalkkaustutka vain sattui heräämään, kun taloon asteli komea poliisimies.

Meillä oli tuossa sunnuntai-maanantai välisenä yönä nimittäin alakerrassa hienoinen perheriita. Ite datailin vielä siihen aikaan, koska oli aika mehukas mesekeskustelu käynnissä, kun yhtäkkiä alhaalta rupesi taas kuulumaan huutoa ja kolinaa. Äidille se oli vihdoinkin viimeinen pisara ja se soitti poliisit ja koska mulla sattui vielä olemaan vaatteet (aka farkut ym.) päällä, niin pääsinpä avaamaan rapun oven niille poliiseille. Pettymys oli valtava, kun toinen poliisi olikin nainen. :( Onneksi sen pari oli kyllä erittäin miehinen mies ja voin kertoa, että hississä oli hieman ahdasta... Mikäs siinä hissin perällä ladonoven kokoinen komea mies vieressä. Sääli että se oli töissä ja tilanne oli muutenkin vähän huono mun kannalta. Ja komeat poliisimiehet on yleensä varattuja.

Huomaa kyllä selvästi, että on kesä. Facebook on hiljennyt ja eräät kaverit ovat entistä vaikeammin tavoitettavissa... Toisaalta välillä sitä huomaa, että keskellä yötä saattaa olla kymmeniä ihmisiä online naamakirjan puolella, mutta etusivu pysyy siltä tyhjillään. Tai ainakaan sinne ei tule mitään mielenkiintoista. Osasyynä on kuitenkin sää, koska näillä ilmoilla ei paljoa lojuta biitsillä tai uimastadionilla. Toivottavasti nää säät paranee viimeistään juhannuksen jälkeen, jotta voidaan sattumalta törmätä tuttuihin kuumiksiin uusien kuumisten lomassa...

Blogin 50. postaus ja näin lyhyt & tyhjää täynnä! Olkaa hyvä vain. :)
~ indeed

0 kommenttia: