BLOGGER TEMPLATES »

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Suunnitelmien tärkeydestä

Tällä hetkellä tuntuu, että koko idea meidän Jätkäjahdista tuntuu tuhoon tuomitulta ja epämääräiseltä räpellykseltä. Kyllä me löydetään jätkiä vaikka mistä, mutta me ei olla missään vaiheessa mietitty, miten niitä pitäisi lähestyä, ettei tee itsestään täyttä idioottia. Tänään tajuttiin, että ei me vaan voida tuijottaa ja seurata jotain/joitain, jos meillä ei ole seuraavaa askelta valmiina! Jos ei muuta, niin pitää mennä pamauttamaan jätkälle "oot hyvännäkönen, ootko sinkku?" Tai sitten ei...

Tänään siis palattiin siihen lähimpään kauppakeskukseen, josta alunperin bongattiin myös Harrikkamies. Se jos kuka sai mun ja Groomin pasmat sekaisin, mutta se kyllä unohtui melkein yhtä nopeasti kuin hävisikin... Me siis päädyttiin jälleen kerran Heseen (myyjät alkaa pikkuhiljaa varmaan tunnistaa meidät ja kohta saadaan varmaan kantisalennuksiakin!) ja katottiin kauhistuneina kun meidän vakipaikat oli kaikki viety ja viimeinenkin meni, kun me seistiin kassajonossa! Loosiin/sohvalle on aina pakko päästä, koska ne on reunoilla ja niistä näkee hyvin.

Alkupuoli safkaamisesta meni yllättävän hyvin, kun me loppujen lopuksi päästiin eräälle peräsohvalle syömään. Suunniteltiin siinä juhannusta ja miten saadaan MrB koukkuun. Kuten arvata saattaa, ideat oli loistokkaita; mun lemppari on se, että Groom pamauttaa multa pään auki ja sit me rynnätään Badassin työpaikalle kertoen silmät kirkkaina, että autossa ei ole ensiapupakkausta. Mulla on myös taipumusta huimaukseen... ;) Okei, ehkei me noin epätoivoisia vielä olla, mutta oishan se hauska nähdä, miten MrB reagoisi siihen.

Anygays. Yhtäkkiä meidän näköpiiriin ilmestyi kolme urosta! Jos se olisi ollut kohtaus elokuvasta, koko sisääntulo olisi hidastettu ja jokaisesta olisi lähikuvat. Me tuijotetiin Groomin kanssa haltioituneena yhtä niistä jätkistä, koska se oli raamikas ja mikä hymy! Nillä meni ihan luvattoman kauan siinä kassajonossa ja ketsuppien hakemisessa, eikä ne pällit tajunneet vilkaista meidän pöytään. Sieltä nimittäin tuijotti kaksi silmäparia aika tiiviisti... Ne meni meidän onneksi istumaan suoraan meitä vastapäätä olevaan loosiin, joten meillä oli Groomin kanssa suora näköyhteys niiden pöytään. Ei tää peräpöytä niin huono paikka ollutkaan...
Se jätkä, joka me ekana huomattiin, meni istumaan hölmösti, eikä me siis nähty siitä oikein muuta kuin sivuprofiili, joka oli koko ajan kääntyneenä poispäin meistä. Mua se ei kamalasti haitannut, koska sen kaveri... Huhhui. Se istui suoraan mua vastapäätä siinä vähän matkan päästä eli mulla oli täydelliset näkymät siihen. Jossain vaiheessa hoksasin, että sen silmät ja hiukset toi mieleen MrB:n, mutta oli siinä jotain muutakin.

Minä ja Groom ei haluttu enää lähteä sieltä Hesestä ja kun kaverit kävi vessassa ja yritti saada meitä lähtemään, me vaan todettiin että menkää te, tiedätte mistä meidät löytää. Ne siis lähti ja me jäätiin Groomin kanssa istumaan ja arvioimaan niitä jätkiä ja muuten vaan juttelemaan ja lojumaan. Jossain vaiheessa ennen meidän kavereiden lähtemistä joukkoon oli liittynyt neljäskin jätkä, ja jossain vaiheessa yksi niistä taisi hoksata, että nyt on jotain pielessä... Ei se kuitenkaan tehnyt muuta kuin mulkkasi meidän pöytään, eikä me siinäkään vaiheessa tajuttu suunnitella seuraavaa askelta. Kun ne rupesivat tekemään lähtöä, me lähdettiin kiireen vilkkaa perään ja valutiin muka sattumalta kerrosta alemmas pankkiautomaateille. Jätkät ite kävi Alkossa ja meinattiin usuttaa yksi kaveri myös sinne, mutta sillä ei ollut papereita mukana. How sad is that. Kuitenkin ne tuli sieltä myös ulos ja kolme neljästä lähti autolle.

Se neljäs, aka mun jätkä, meni vielä ruokakauppaan ja me Groomin kanssa päädettiin, että mennään vielä kerran sen vanavedessä. Kaverit oli siihen mennessä jo liittyneet meidän seuraan uudelleen ja niiden ilmeet kuvastivat lähinnä kauhua ja ajatusta "te ette voi olla tosissanne!" Oltiin me. Tosin me hukattiin se jätkä ennen kuin itse päästiin kassoille.

Tänkertanen jätkäjahti ei siis myöskään tuottanut tulosta, mutta nyt ainakin tajuttiin, että me tarvitaan oikeasti muutakin kuin pari satunnaista päähänpistoa.

~ indeed

0 kommenttia: