BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Koska olen prostalker

... stalkkaan myös teitä, rakkaat lukijat. Toivottavasti tämä ei tule kenellekään yllätyksenä!

Prostalkersissa on tosiaan kävijälaskuri, joka ei ole millään tavalla esillä, mutta joka kertoo mulle (ja mun kautta muun muassa Groomille), mitä kaikkea te pupuset täällä sivuilla duunaatte. Erityisesti hakusanat, joilla tänne päädytään, ovat mun lempparikyttäyskamaa. Ajattelinkin siis tarjota teille parhaita paloja viime aikojen hakusanoista!

tarvitsen poikaystävän
Tää on oikeasti mun ehdoton lemppari! Kyllähän jokainen tarvitsee poikaystävän (paitsi minä) ja mun mielestä se on ihan hyvä aihe googlettamiseen. Ikävä kyllä täältä ei löydy mitään sen hienompia vinkkejä ihkupoicciksen löytämiseen, koska me lähinnä kohelletaan miten sattuu ja tökitään kepillä jäätä ja joskus sohaistaan vahingossa tikulla jonkun silmää. Sori tytsyt! (ja poitsut totta kai!)

koira vai mies
Molemmat. Ehdottomasti. Tai no jos on pakko valita, niin mies, koska koirasta koituu aikamoista päänvaivaa, koska se ei osaa puhua. Miehetkin ovat tosin yleensä vähän tuppisuita, mutta niistä saa helpommin revittyä, mikä niitä kulloinkin vaivaa. Äh, päättäkää itse kumman haluatte!

mitä tehdä kun vastustuskyky nolla
Silloin kannattaa laittaa laput silmille ja keskittyä vain olennaiseen! Eiku meinaako tää sellaista immuniteettivastustuskykyä, josta puhutaan bilsantunneilla? Pitää syödä ja nukkua hyvin ja terveellisesti ja syödä vitamiineja. Bilsanlukija ja ikuinen nuhanenä tietää.

sebastian rejman seurustelee
Toivottavasti ei, koska tyttöystävä haittaa musabisneksiä. Meillä ei tästä ole minkäänlaista tietoa, koska me ei olla pieneen hetkeen käyty edes TGL:n keikalla (asia pitänee ottaa puheeksi Groomin kanssa ja tilanne täytyy korjata!). En kyllä yhtään ihmettelisi, jos joku tyttö Sebun kainalosta löytyisi, koska Sebu on kuumaa kamaa ja hänen kaltaisensa tapaukset harvemmin pysyvät kauaa sinkkuna.

groomin entinen enemmän kuin maisema eli exEKM
Tän aihepiirin kohdalla me ollaan asiantuntijoita, eli rohkeasti vain lisäkysymyksiä tulemaan! Tästä jätkästä löytyy tietoa vaikka millä mitalla, koska stalkkasin tätä itsekseni lähes koko ykkösvuoden ja kakkosvuonna jatkettiin Groomin kanssa aika vakaalta pohjalta. Pakko kyllä mainita, että tää tapaus on nykyisellään varattu (aika tuore suhde kyllä...), joten kannattaa haudata toiveet Gexin (aka Keksin) nappaamisesta.

Älä marco saaresto tyttö
Kävijälaskuri kertoi, että tää haku on tehty itänaapurin puolella ja uskon, että kyseessä on Google Kääntäjän tai vastaavan käännössysteemin pieleen mennyt käännös. Mua kyllä kiinnostaisi aika helkkaristi, mitä tän hakusanan käyttäjä on alunperin halunnut tietää!

postimyyntisulhanen
Sori tytöt, mutta ei kannata. Ihan oikeasti. Sieltä voi tulla vaikka minkälainen sika säkissä ja jos kemiat eivät pelaakaan yhteen, niin palautusoikeudesta huolimatta tälläinen rattopoika tulee aika kalliiksi.

Hakusanojen joukossa on myös tälläisia aika normaaleja kavereita kuten prostalkers, groom indeed, sitoutumiskammo, sakkolihaa, matematiikka ja muita sellaisia, joista me kirjoitellaan paljon!

~ indeed

0 kommenttia: