BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 19. maaliskuuta 2011

You're a superstar of the local bar

... A jewel among stones yeah, you're one in a million

Lalalalaaaaa, Lovexia!

Meitsi yllättäen ryykäsi kipeäksi - ei, se eilinen keikka Groomin, McDriverin, Nostajan ja McD:n broidin ja broidin kaverin kanssa ei ollut terveydelle haitallinen, enkä tietenkään ollut jo ennestään vähän kipeä.

Groomilla paloi käpy muhun sen keikan jälkeen. Ei sillai kamalan pahasti, mutta vähäsen. Ei tarvii yhdistää kuin rankka viikko, enkun YO aamulla, väsymys, hyvä keikkafiilis ja pari siideriä ja mähän papatan taukoamatta. Oikeasti pystyn papattamaan myös ilman kuningas alkoholia, mutta se oli tällä kertaa sellainen sopiva viimeinen niitti.

Automatka himaan tosiaan vähän rassasi Groomia, kun oltiin ahtauduttu viisistään McD:n autoon (jälleen kerran se todisti nimensä paikkansapitävyyden!) (sen broidi lähti vielä yöelämään keikan jälkeen) ja mä en tosiaan ollut alkumatkasta ollenkaan hiljaa. Groom oli myös saanut esimakua mun puheinnosta jo vessajonossa ennen lähtöä ja oon oikeasti aika rasittava silloin, kun vain selitän kaikkea mitä mieleen tulee. :D

Matka, jonka olisi taittanut julkisilla puolessa tunnissa, venyi autoillessa puoleentoista tuntiin. Kierreltiin vaikka missä: viemässä McD:n broidin kaveria, hakemassa Nostajan takkia toiselta puolelta kaupunkia, Mäkin autokaistalla (ja Mäkin parkkiksella) ja McD heitti vielä meidät himaan Nostajan pudottamisen jälkeen, vaikka olisi ajanut Nostajalta kahdessa minuutissa kotiin. Kaiken huipuksi se kuulemma jäi meidän heittämisen jälkeen valvomaan vain siksi, että haki veljensä sieltä baarista kotiin.

Todettiinkin Groomin kanssa tänään, että McD on varsinainen pehmo. Vaikka se nyt onkin kovasti olevinaan perusjätkä ja eikä tee mitään pyydettäessä, niin kyllä se aika symppis ja muiden vietävissä. Mun "aww, kui söpöö!"-mittari onkin hypännyt taas vähän ylemmäs, koska toi sen piilopehmoilu on jotenkin hellyyttävää ja mun tekeekin mieli taputtaa sitä päälaelle ja sanoa jotain kivaa sille.

~ indeed

Nii ja ps: ei oltu eilen Lovexin keikalla! :D

0 kommenttia: