BLOGGER TEMPLATES »

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Vasenkätiset lukihäröset

Tänne ei ookaan tullut kirjoiteltu pitkään aikaan! Toisaalta maaliskuun loppu on ollut aika harmaata. Koulussa vedettiin miljoonavauhtia. Stressipaniikkikiirekiire koko ajan päällä. Tuntien välissä meille suotiin pieni tauko hengähtää= me seistään ruokalassa ja ollaan ihan "katokato ku se on kuumakuuma". Muutenkin tullut nukuttua ihan liian vähän ja sitten ollaankin koko ajan ihan överi sekasin.

Indeed jo mainitsikin, miten meidän Ykkösmaisema oli siirtynyt pääsiäisloman kunniaksi lähi Mäkkiin Nähtävyydeksi, joten ei siitä sen enempää. Meidän siis piti pääsiäisen kunniaksi arvostella koko yö meidän koulun jätkiä...eli ottaa uusiksi se, mitä teimme jouluyönä. Jotenkin kaikki oli vaan ihan tööt tööt ja lopulta yks kaveri päätyy toteamaan "Kompromissi...annetaan kaikille kymppi!" Ei annettu. Jouluyön numerot jäivät voimaan. Hyvä niin. Vaikka meijän koulussa onkin muutamia kuumiksia, ei kukaan kuitenkaan kympin arvoinen ole! Kymppiin ei riitä pelkkä haba, selkä ja valkoinen hammasrivi.

Nytkin meillä on koeviikko menossa ja prostalkkaaminen on melkeinpä mahdotonta. Varsinkaan kun ei ole osunut samoille kursseille kuumisten kanssa, mikä on harmi, koska niitä on ihan mukava katella kokeessa tyhjä paperi edessä pää sekaisin. Tänään me kyllä käytiin vähän prostalkkaamassa koulun yhteisiä kansioita. Sieltä löytyi ihan mukavasti kuvamateriaalia tämän ja viime vuoden tapahtumista ;)

Tänään kyllä lievästi sanottuna alkoi hajotuttaa kun palautin ruotsin koetta. Suurin osa oli jo poistunut kokeesta, kun sain omani valmiiksi ja lähdin kuittaamaan koetta. MrB päättää lähteä kanssani samaan aikaan kuittailemaan. Ei siinä muuten mitään, mutta pariin kertaan tullut indeedin kanssa mietittyä miten kauan porukat tekee koetta. Indeed myös pariin kertaan dissannut vasenkätisiä ja lukihärösiä. Siinä me sitten seistiin- Kaksi vasenkätistä, lukihäröstä samaan aikaan valmiina :D Indeed väijyi ikkunan takana ja on varmaan vieläkin katkera kun mä pakkasin kamani MrB:tä nopeammin. Sillä oli jokin salasuunnitelma, minkä mä nyt sitten kusin. Niin siinä käy kun suunnittelee jotain eikä kerro mulle!

Groom

0 kommenttia: