BLOGGER TEMPLATES »

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Godstalkers

Satuin mainitsemaan yhtenä päivänä eräälle (rakkaalle <3) kaverille, mitä kaikkea me satutaan tietämään joistain jätkistä ja kaverin reaktio ehkä hienoin ikinä. :D Sieltä tuli, et me ei olla prostalkkaajia vaan godstalkkaajia. Pakko kyllä myöntää, että yks noista faktoista on ehkä hieman yliampuva, mut minkäs sitä mahtaa, kun on luonnostaan niin hyvä!

Mr Badassin pisteet nousee taas eksponentiaalisesti. Nyt ollaan jo tosi vakaasti plussan puolella, koska mun mielestä jotain instrumenttia soittavat jätkät on ahhhh kuumia ja vielä kuumempia niistä tulee, kun ne rupee harrastaa jotain taistelu-/kamppailulajia. Itelläki ku on martial arts -pohjaa kolmelta vuodelta, niin tietää, mistä on kyse. Hawt!, ettenkö sanoisi.

Mut mikä siinä on, että meillä on taito prostalkata? Me ei loppujen lopuksi kun edes tehdä työtä kaiken sen tietomäärän eteen, mitä me saadaan. Kaikki tulee kuin itsestään. Esimerkiksi noi tänkertaset tiedot MrB:stä tuli vaan sillä, että istahdin tunnille ja keskittymiskyky tehtäviin oli pyöreä nolla. Ehkä se vaan on joku luonnollinen taipumus pitää silmät ja korvat auki vaan sen takia, ettei menettäisi mitään mielenkiintoista ympärilläolevasta maailmasta. Kavereiden kanssa juoruaminen on kuitenkin niin kivaa, että sitä tulee rekisteröityä myös käytännössä katsoen tuntemattomien tyyppien tekemiset ihan tahtomattaan. Ties mitä mehukasta sieltä paljastuu!

~ indeed 

0 kommenttia: