BLOGGER TEMPLATES »

maanantai 16. elokuuta 2010

Back to school

Jos mulla jossain vaiheessa lomaa oli sellanen fiilis, että haluan takaisin kouluun, niin eipä ole enää! Mä en millään jaksaisi palata takaisin niihin vanhoihin kaavoihin. Kello soi 6.45, bussi menee 7.45, koulu alkaa 8.20 ja loppuu 14.30. Boooooring! Tietty siihen väliin mahtuu muutama välitunti, jotka viime vuonna meni aika lailla jätkien bongailuun. Mutta ei niitäkään jaksa ikuisuuksiin katella. Kaikki on so last season. Vähän niinkun kävelisi ruokakauppaan viikonlopun jälkeen ja lihatiskiltä löytyy vain vanhaa lihaa. Kaikista pakkauksista on parasta ennen päiväys mennyt jo. Kaupassa sentään voi vaatia myyjältä tuoretta lihaa. Koulussa sen sijaan on vähän paha mennä rehtorilta vaatimaan paremman näköisiä jätkiä vanhojen tilalle...

Joo'o...uusia jätkiä ei ole meidän kouluun tulossa, joten jos tässä vaihtelua haluaa niin pitää lähteä uusille vesille. Eli minne? Tien toiselle puolelle amikseen? No thanks! Toisaalta ehkä tässä vaiheessa jätkät pitäisi jättää taka-alalle ja keskittyä oikeasti kouluun, kirjotuksiinkin on aikaa enää kuukausi! Mutta kyllä sitä joskus haluaa hauskaakin pitää, eikä pääkään kestä 24/7 lukemista ja pänttäämistä. Minne sitten kannattaa lähteä pitämään hauskaa ja tuulettumaan? Baariin? Baariin ei kannata lähteä ajatuksella "Nyt etsin itselleni poikaystävän, joka on valmis perustamaan perheen ja rakentamaan punaisen omakotitalon." Sen sijaan hauskanpitoon baari on loistava paikka ja hyvännäköisiä jätkiä ja silmänruokaa kyllä löytyy. Baari on ympäristönä niin erilainen kuin koulu. Koulussa saat tuijottaa koko vuoden samaa jätkää ilman, että se edes huomaa. Baarissa jätkät kävelevät syliin pelkästä vilkaisusta. 

Tämän vuoden voisi ainakin yrittää aloittaa puhtaalta pöydältä. Tiputtaa kaikki seiniksi ja jos joku taas nousee ylitse muiden niin...se on sitten sen ajan ongelma. Tällä hetkellä lihatiskin tuijottelu ei anna syytä huoleen. Mutta mitä lihatiskiltä löytyy seuraavana päivänä? Täysin uusi uusilla mausteilla marinoitu luksusherkku vai uusi parasta ennen päiväys, mikä on kylmästi lyöty vanhan päiväyksen päälle?


Groom

0 kommenttia: