BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 6. helmikuuta 2010

prostalkerss

Eli me.

Mikä onkaan parempaa kuin istahtaa jonnekin (mielellään ruoan ja hyvän seuran kanssa) ja jäädä seuraamaan ihmisiä. Eikä mitä tahansa ihmisiä, vaan niitä planeetan mielenkiintoisimpia, raivostuttavimpia ja silti niin ihania ihmisiä; miehiä.

Koska tämmöinen alaikäisen maailma on hieman rajoittunutta ja koulussa (lukiossa!) pitää käydä velvollisuuden vuoksi, on tää prostalkkaaminenkin vähän rajoitettua. Onhan tuolla meidän opinahjossa kyllä kateltavaa, mutta tieto lisää tuskaa. Heti kun kyllästyy yhteen, ottaa seuraavan kiikariin ja kyllästyy taas siihen. Kahen kuukauden jälkeen kaikki jätkät on tsekattu ja sit ollaanki tyhjän päällä ja mietitään, mistä revitään hupia koko loppuvuosi. (Ei mistään.)

Tän blogin tarkotus on siis kertoa lähinnä meidän hienosta (eli vähemmän hienosta) elämästä. Opitte kyllä tunnistamaan meidät, mutta ihan vaan varmuuden vuoksi voin tiedottaa, että mä oon indeed ja toi toinen on Groom. Ettei vaan tule sekaannuksia. Käydään samaa koulua ja mesetetään/tekstataan/puhutaan about 24/7 keskenämme, vaikkei me oikeasti olla niin riippuvaisia toisistamme. Meillä vaan sattuu olemaan sama miesmaku, taipumusta stalkkaamiseen ja jostain syystä ollaan avauduttu toisillemme niin paljon, että on vähän pakko olla hyvää pataa keskenämme.

Eipä kai muuta tällä kertaa! Nyt on vähän niin kuin koeviikko menossa, eli tälleen alkuun voi olla vähän hiljasempaa postailua. Tosin ite oon niin hyvä lintsaamaan kokeisiin lukemisesta, että saatan tulla tänne avautumaan, kun pitäisi avata esim. saksankirja.

Heimoi ja hyvää yötä! <3
~ indeed

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Teillä on kyllä tosi kiva blogi... Ihme ettei lähes kukaan lue sitä, mutta keep up the good work!

indeed kirjoitti...

Kiitos! :D Itse asiassa meillä on piilotetun kävijälaskurin mukaan enemmänkin lukijoita, mutta muutama tulee Blogilistan puolelta ja osa taas vähän mistä sattuu. Sanotaan näin, että jos noita vakituisia "salalukijoita" (joita näyttäisi olevan useampi kymmen) ei olisi, en varmaan edes jaksaisi kirjoitella ollenkaan. ;D