BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Äidinkieli: tekstitaito

Oon hintsusti myöhässä tän kanssa (mitä nyt reilun viikon), mutta miksi jättää kirjoittamatta.

Tiedättekö kuinka ärsyttävää on istua yo-salissa ja yrittää keskittyä johonkin helkkarin Sofi Oksaseen, kun blogi-indeed juontaa koko tilannetta jatkuvalla syötöllä pään sisällä? Aika tajuttoman rasittavaa. Taukoamatta tulee juttua tyyliin "klo xx:xx Groomin exEKM hiihteli symppiksen näköisenä ohi harmaissa villasukissa ja verkkareissa" tai "Pehmiksen vessakäynti oli ensimmäinen, joka tuotti valvojille ongelmia ruuhkan vuoksi". SIIS VOI JUMALAUTA! Oikeasti kikattelin koko tilanteelle hiljaa mielessäni, mutta on oikeasti absurdiuden multihuipentuma, että noinkin tärkeässä tilanteessa suurin osa mun vajaasta aivokapasiteetista menee ajatteluun "miten kirjoittaisin tästä prostalkersiin". Enkä oikeasti saanut vaimennettua sitä ääntä kirveelläkään.

En jaksa puida sen kummemmin sitä, miten itse tekstitaito meni (... huonosti), mutta oikeastaan oli aika jees koko koetilanne. Istuin melko keskellä salia ja iloisesti vielä vessareitin varrella, eli mun ohitse hiihteli aika paljon porukkaa. Ärsytyskäyrä kohosi kyllä tasaisin väliajoin, kun joku käveli sillai TUMTUMTUMTUM, eikä tajunnut yhtään keventää askeliaan. Itse hissuttelen niin hiljaa kuin mahdollista, koska en halua yhtäkään telepaattisesti lähetettyä puukkoa selkääni.

Mietin myös aika paljon ihmisten ylppäriasuja! Musta on jotenkin huvittavaa, kuinka noin 95 % tytöistä (mukaan lukien ne pahimmat kermaprinsessat) oli pukeutunut lökäreihin, huppariin ja villasukkiin, mutta monilla jätkillä oli yllään ns. normivaatteet sisältäen muun muassa farkut. Niillä poitsuilla ei kyllä paljoa järki päätä pakota, koska on sata kertaa järkevämpää löhötä yo-salissa rentoiluvaatteissa kuin niissä normivaatteissa. Tämä siksi, että kuka tahansa voi allekirjoittaa väittämän, että veri kiertää koko kropassa paremmin lökäreissä kuin farkuissa. Ja jos veri ei kierrä maksimaalisella syötöllä, eivät aivotkaan saa riittävästi verta, mikä saattaa huonontaa koemenestystä!

Asiasta haukeen.
exYkkösmaisema ehti jo olla hyvännäköinen ja IHANA, mutta se pöljä meni ja leikkasi hiuksensa jälleen kerran. Pari aiempaa hiustyyliä on mennyt sillä ihan nappiin, mutta toi nykyinen... Ei näin. Kuitenkin sen kroppa on edelleen täyskymppi, minkä hoksasin tuolla tekstitaidossa. Kun exYkkösmaisema tallusti mun ohi palauttamaan koettaan, mun kaikki ajatukset hävisivät kuin tuhka tuuleen. En vain voinut olla tuijottamatta sen selkää. Huuuuuuuuuuh, sydän saattoi hakata taas vähän normaalia ahkerammin siinä vaiheessa. Mun reaktio ei myöskään jäänyt huomaamatta lähimmältä valvojalta... Eikä muuten ole ensimmäinen kerta, kun tuo kyseinen opettaja on bustannut mut tuijottamasta jotain jätkää. Musta tuntuu, että jokaisella sen maikan kurssilla, millä oon ollut, se on huomannut mun taipumuksen vastakkaisen sukupuolen katseluun, eikä tämä koetilanne todellakaan ollut poikkeus.

Hups.

~ indeed

0 kommenttia: