BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 3. syyskuuta 2011

Back to basics

Jos nyt palailtaisiin siihen prostalkersin alkuperäiseen ideaan, eli jätkäraportteihin! Viime aikoina (koko tää vuos?) on tullut keskityttyä vähän sivuraiteisiin ja yksipuolisiin juttuihin, mutta nyt voisin vähän korjailla tilannetta... Eli mitä kuuluukaan blogipojille näin lukion jälkeen!

Mr Badass sai kuin saikin valkolakin, vaikka jokin taannoinen FB-status antoi ymmärtää, että valmistumista juhlitaankin vasta tulevana talvena. Taisi poitsu sittenkin saada ne pari kurssia kasaan, joista koko lakki oli kiinni. :) MrB on edelleen vapaalla jalalla, mutta tiedä sitten, kuinka pitkään. Ellei tääkin oo tämmönen sitoutumiskammopaketti, ken tietää. Kuumis se on edelleen.

indeedin tuoksumaisema on poistutunut markkinoilta jo viime keväänä ja hyvä niin, ei semmoiseen kannata haaskata aikaa taikka energiaa. Tää jätkä on kokenut aika mielenkiintoisen muodonmuutoksen bodarista epämääräiseksi lihaskasaksi, eikä sen ylimielisyys ole kadonnut mihinkään. Vietin kerran erään puolituntisen tän jätkän kanssa auton takapenkillä, kun mua heitettiin himaan ja huhhuh. Se ei ollut sekuntiakaan hiljaa ja puheenaiheena oli toki herra itse. Ehkä intti opettaa sille jotakin. Katotaan sitten talvella kun se tulee sieltä pois.

Nostaja (jolle ei sitten ikinä keksittykään mitään hyvää nimeä) ei ookaan yhen tytskyn kanssa yhessä niinkuin luulin! Olin jo ihan happyhappy sen puolesta, koska N on ehkä söpöin poitsu ikinä, mutta nyt sainkin kuulla muutama minuutti sitten, että ne onkin vaan läheisiä kavereita. :((( Mut en sit tiiä onko N:llä joku muu tyttö, koska mun tulkintatutka on näköjään epäkunnassa. Ei sillä ainakaan FB:ssä lue, että se olisi sinkku ja vielä keväällä luki! (tosin eipä mullakaan enää lue sinkku, vaikka vielä keväällä luki ja viimeks ku tarkistin, ni en seurustele)

Groomin entinen enemmän kuin maisema on täysin pohjamudissa. Meidän viimeisimmät tiedot tästä tyypistä on ehkä jostain keväältä ja ainakin silloin se oli varattu.

Groomin tuoksumaisemalla on edelleen jokin asennevamma meitä kohtaan, koska se mulkoilee meitä tosi pahasti. Käytiin yhtenä päivänä tossa joskus meidän vanhalla koululla ja koska GTM napsauttaakin lukion yli kolmessa vuodessa, sekin oli toki siellä. Mä en silloin huomannut sitä ollenkaan, mutta Groom kertoi että jos katse voisi tappaa... Sanotaan että silloin tää blogi voisi olla aika hiljainen. Käväisin yksikseni koululla tuossa jokin aika sitten ja aika hapan ilme sieltä näkyi, kun se huomasi mut siinä aulassa.

Kitaristi ei oo paljoa kiinnostanut mua talven jälkeen. Viimeisin ns. oikea keskustelu oli joskus tammi-helmikuun vaihteessa ja sen jälkeen se on kesällä kerran kehottanut mua jollekin sen keikalle ja nyt muutama yö takaperin se tuli ihan puskista kyselemään kuulumisia. Tai no, leijailemaan,että sillä on tulossa keikka jonkun minorlaulajan kanssa. Mua väsytti, kello oli liikaa ja aamulla piti suunnata kohti nörttikeskusta (aka koulua), joten se keskustelu jäi siihen.

exYkkösmaisema on myös vähän pohjalla ollut. Mehän ei abivuonnakaan oikein jaksettu enää seurailla tätä jätkää, mutta FB-seinän perusteella sillä on aika paljon ollut puuhailtava duunin ja punttiksell käymisen ohella. Ja aika kiva habanesittelykuva siitä on lisätty... Ei huono, ei. Tää tapaus siirtyi vaikuttamaan jonnekin ihan huitsintuuttiin toiselle puolelle Suomea, koska opiskelut. Kai. Sinkku se edelleen on, ainakin jos rakkaaseen naamakirjaan on uskominen.

McDriver meinasi jäädä kirjoittamatta koska olin jo iha sitä mieltä, että ootte kuulleet siitä jo ihan tarpeeksi... Sitten tajusin, että oon käsitellyt sitä vaan omasta vinkkelistäni! Tää tapaus meinaa nyt syksyllä duuniin, sitten talvella inttiin ja sieltä sitten yliopistoon. Aika tylsiä perusjuttuja tän osalta olikin jäänyt kertomatta, koska oon kai maininnut sen ylipitkästä ulkomaanmatkasta ja sen että ollaan jatkuvasti FB- ja tekstariyhteyksissä toisiimme?

Pehmis on duunissa ja aikoo talvella ylipitkäksi ajaksi inttiin ja intin jälkeen sitä odottaa myös muutto jonnekin toiseen kaupunkiin opiskeluiden takia. Sillä on lisäksi ihan ylipitkät työmatkat, mikä hankaloittaa meidän turhanpäiväisiä chatsessioita... En kyllä tiiä, mitä tän kaa tapahtuu, koska se ei kuulemma normaalisti käytä chatissa hymiöitä, eikä tekstaile ikinä, mutta mun kaa tapahtuu molempia. Oli kans aika lähellä, etten raahannut sitä mun aveciksi yhteen juttuun ja meinattiin myös melkein nähdä tuossa eräänä päivänä. Se puhuu kyllä ihan pehmosia välillä ja oon ihan sillai whattefuuk is happenin. Tuutte kuulemaan siitä vielä...

Heitelkää mua palopommeilla, kun kuitenkin unohdin jonkun tärkeen.

~ indeed

0 kommenttia: